Tohle jsou plavky, ve kterých u vody zazáříte

Už víte, v čem v létě vyrazíte k vodě? Zůstanete věrná klasickým dvoudílným plavkám a bikinám? Nebo obléknete některý ze žhavých trendů pro rok 2023? Náš průvodce vám poradí, jak si ze širokých nabídky plavek vybrat ty pravé.

Dámské plavkyunsplash.com

BESTSELLERY

 

Dvoudílné plavky jako letní must have

Dvoudílné plavky by ve svém šatníku našla každá z nás. Vyrábějí se v mnoha střizích a provedeních, takže mezi nimi snadno najdete ty pravé.

V našem e-shopu si plavky sestavíte podle sebe tak, aby vám vyhovovaly. To znamená, že můžete libovolně kombinovat horní díl a spodní díl plavek různé velikosti, střihu i barvy nebo vzoru. V jakém modelu se na konec projdete po písečné pláži, záleží čistě jen na vás.

Dvoudílné plavkyunsplash.com 

 

Sexy bikini zajistí perfektní opálení

Pokud toužíte po dokonalém opálení, vyrazte k vodě v bikinách. Tato úspornější varianta klasických plavek je ideální pro hodiny strávené na pláži. Obléknete svršek na zavazování za krkem nebo podprsenku bez ramínek? A co spodní díl plavek? Sexy tanga odhalí maximum pokožky slunečním paprskům, rafinované brazilky vykouzlí kulatý zadeček a kalhotky klasického střihu vám dopřejí naprosté pohodlí.

Stahovací plavky dodají sebevědomí

Pokud patříte k ženám plnějších tvarů, oceníte stahovací plavky, které vám poskytnou maximální oporu při dovádění ve vlnách. Mají vysoký pas, který schová větší bříško a lehce vytvaruje postavu. K vodě tak můžete vyrazit bez obav z kritických pohledů vašeho okolí.

Trendy plavky pro rok 2023

Patříte k ženám, které bedlivě sledují aktuální módní trendy? Inspirujte se těmi pro rok 2023 a na dovolenou u moře si přibalte neonové plavky, žebrované bikini nebo plavky s vysokým pasem.

unsplash.com

Trendy 2023

 

V neonových plavkách zazáříte

Neonové plavky zvýrazní bronzově opálenou pokožku a zajistí, že budete na pláži nepřehlédnutelná. Vybírat můžete ze široké palety barev od zářivě žluté až po tyrkysově modrou. Naopak doplňky vašeho plážového outfitu by měly být neutrální, aby neonové plavky vynikly.

Retro, které se neokouká

Plavky s vysokým pasem jsou retro, které nás stále baví. Sluší totiž každé ženě bez ohledu na typ postavy - velmi štíhlým dívkám vyčarují smyslné křivky, zatímco dámám s plnějšími tvary opticky zúží pas. Jakou podprsenku k nim zvolíte, už necháme na vás.

Vylaďte svůj plážový outfit k dokonalosti

Aby byl váš plážový outfit dokonalý, budete potřebovat víc než jen plavky. Co dalšího byste tohle léto neměla zapomenout přibalit do svého dovolenkového kufru?

  • Plážová tunika - Lehké plážové šaty stačí jen přehodit přes plavky a můžete vyrazit k vodě nebo do města. Ochrání vás nejen před prudkým sluníčkem, ale i zvědavými pohledy vašeho okolí. Skvěle je zastoupí také pareo šátek, který lze uvázat na nespočet způsobů.
  • Plážová taška - Při výběru plážové tašky myslete na to, aby se do ní vešlo vše podstatné. Výhodou je, pokud taška obsahuje integrovaný chladicí box na svačinu nebo pití.
  • Plážová osuška - Osuška na pláž by měla být skladná a lehká, aby se vám pohodlně vešla do tašky. Zároveň však musí být prostorná a rychleschnoucí, abyste ji mohli během chvíle sbalit a vydat se domů.
  • Sluneční brýle - Sluneční brýle s dostatečnou UV ochranou byste měla mít v létě neustále po ruce. Vybírat můžete z mnoha modelů, které se liší zpracováním, tvarem nebo barvou brýlových čoček.

Plážové oblečení

Otázky a odpovědi:

Q: Jak vybrat správné dámské plavky?

A: Při výběru dámských plavek je důležité brát v úvahu svůj typ postavy, preferovaný střih a také aktivity, kterým se hodláte věnovat.

Q: Jak pečovat o dámské plavky?

A: Důležité je plavky po každém použití opláchnout studenou vodou a poté nechat volně uschnout, aby nedocházelo k poškození materiálu.

Q: Mohu dámské plavky prát v pračce?

A: Doporučuje se ruční praní dámských plavek v jemném pracím prostředku a teplé vodě, abyste prodloužili životnost plavek.

Q: Jak vyřešit problém s průhledností dámských plavek?

A: Při výrobě našich plavek značky VFstyle testujeme průhlednost a do prodeje se dostanou pouze neprůhledné plavky.

Q: Jak zvolit správnou velikost dámských plavek?

A: Nezapomeňte se řídit naší velikostní tabulkou. Pokud si nebudete jistí, kontaktujte zákaznickou podporu.

Q: Je možné plavky vyměnit, pokud nejsou vhodné?

A: Možnost jednoduchého vrácení nebo výměny je na našem webu do 30 dnů.