Ochrana osobních údajů

UPOZORNĚNÍ: Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře v tomto e-shopu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

UPOZORNĚNÍ: Tento web používá soubory cookies. Procházením webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

 

Kdo je správcem Vašich údajů?

Provozovatelem eshop www.vfstyle.cz je společnost VFstyle s.r.o se sídlem Křenovice, 68352, Jiráskova 339, IČO: 10972111, DIČ:CZ10972111. Registrovaná pod spisovnou značkou C 123907 - Krajský soud v Brně. Společnost VFstyle s.r.o. je správcem osobních údajů dle Obecného nařízení na ochranu osobních údajů (GDPR) a zpracovává je dle níže uvedených podmínek. 

Jaké Vaše údaje zpracováváme?

Zpracováváme pouze nezbytně nutné osobní údaje v souvislosti s využíváním služeb eshopu www.vfstyle.cz.Registrace uživatele, objednání a doprava zboží, dotaz na zboží, newsletter aj. Jedná se tak nejčastěji o:

  • jméno a příjmení
  • fakturační a doručovací adresa
  • telefonní číslo
  • email

Dále se jedná o technické údaje, které získáme tím, že používáte web www.vfstyle.cz.Jedná se nejčastěji o IP adresu, soubory cookies, případně jiný online identifikátor.

Proč osobní údaje zpracováváme?

Snažíme se optimalizovat naše služby a dodávat Vám pouze ty produkty o které máte opravdu zájem a nezatěžovat Vás zbytečně produkty, které nehledáte. Opravdu nám záleží na kvalitě služby, produktů a relevantní reklamy a proto jsou nezbytné tyto údaje.

Odhlášení přijímání obchodních reklam je možné přímo v newsletteru nebo na emailu info@vfstyle.cz

Kdo má přístup k Vašim údajům?

Vaše údaje jsou zcela v bezpečí. Pečlivě vybíráme své partnery, kterým data svěřujeme, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k Vašim údajům či jejich jinému zneužití. Ochrana Vašich dat je naprostou prioritou. Všichni naši partneři jsou vázáni povinností mlčenlivosti a nesmějí využít poskytnuté údaje k žádným účelům, než ke kterým jsme jim je zpřístupnili.

Třetí strany, které mohou mít přístup:

  • Shoptet s.r.o. - poskytovatel softwarového eshopového řešení pro www.vfstyle.cz
  • Smartsupp.com s.r.o. - poskytovatel softwarového řešení pro live chat

A dále firmy, které

  • se starají o doručení objednaného zboží (např. Česká pošta, DPD, Zásilkovna – jméno, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo)
  • se starají o analýzy návštěvnosti e-shopu (např. Google Analytics – technické údaje)
  • provozují reklamní systémy pro cílenou reklamu (např. Google AdWords, Seznam Sklik, Facebook – technické údaje, Glami - technické údaje, Webkomplet – e-mailová adresa)
  • provádějí průzkum spokojenosti s nákupem (Heuréka – e-mailová adresa)
  • zpracovávají naše účetnictví

Za určitých podmínek máme pak povinnost některé Vaše osobní údaje předat na základě platných právních předpisů např. Policii ČR, popř. jiným orgánům činným v trestním řízení včetně specializovaných útvarů (ÚOOÚ, Celní správa atd.) a dalším orgánům veřejné správy.

Jak dlouho Vaše údaje zpracováváme?

Vaše údaje budeme zpracovávat po celou dobu trvání smluvního vztahu mezi námi, tzn. po dobu 3 let od Vaší poslední objednávky, nebude-li tento Váš souhlas se zpracováním osobních údajů z Vaší strany odvolán.

Co jsou to soubory cookies jaké druhy používáme?

Cookies jsou malé datové soubory, díky kterým si navštívené webové stránky pamatují úkony a nastavení jednotlivých uživatelů, které na nich provedli, takže se tyto údaje nemusí zadávat opakovaně. Soubory cookies se ukládají do jednotlivých počítačů pomocí webového prohlížeče. Cookies nepředstavují nebezpečí, neslouží k získávání jakýchkoli citlivých osobních údajů, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nepoužívám pro zjištění totožnosti uživatelů webových stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

Soubory cookies např. umožňují rozpoznat jako stávajícího uživatele (např. při přihlašování do jeho emailovému účtu, při autorizaci platby atd.) nebo přizpůsobit danou službu uživatelským preferencím (televizní programy, počasí, horoskopy). Soubory cookie také používám k zobrazování tzv. behaviorálně cílené on-line inzerce, tzn. k zobrazování pouze takové reklamy, která je relevantní pro daného konkrétního uživatele, aniž by ten byl obtěžován reklamou, která ho nezajímá.

Další skupinu představují cookies třetích stran (např. Google Analytics pro analýzu návštěvnosti našeho e-shopu či cookies provozovatelů reklamních systémů, které jsou na našich stránkách provozovány). Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a my nemáme přístup ke čtení nebo zápisu těchto údajů.

Konkrétně používáme tyto cookies:

Nezbytné cookies

Cookies Účel
externaFontsLoaded Pomáhá nám s načítáním fontů
NOCHACHE Pomáhá s rychlostí načítání webu
PHPSESSID Slouží k identifikaci přihlášení
previousURL Ukládá předchozí navštívenou stránku
referal Pomáhá s identifikaci předchozího zdroje návstěv
mccid a mceid Interní informace pro zajištění správného chodu stránek
SRV_id Interní informace pro zajištění vysoké dostupnosti
CookiesOK Souhlas s použitím cookies

 

Analytické cookies

Cookies (služba) Účel  
Google Analytics Pomáhá nám s měřením a vyhodnocováním úspěšnosti webu Podmínky služby Google Analytics
Google Optimize Používáme ho k vyhodnocováním úspěšnosti a zlepšování webu Podmínky služby Google Optimize

 

Marketingové cookies

Cookies (účel) Účel  
Google Adwords Používáme Adwords k cílení reklamy Podmínky služby Google Adwords
Seznam Sklik Používáme Sklik k cílení reklamy Podmínky služby Sklik
Facebook audience Používáme Facebook k cílení reklamy Podmínky služby Facebook
SmartSupp Chat a Smartlook nahrávky Podmínky služby SmartSupp
Glami Používáme Glami k cílení reklamy Podmínky služby Glami

 

Jak si můžete cookies vypnout?

V různých prohlížečích je to různé. Super návod, jak na jednotlivé prohlížeče, najdete tady: https://napoveda.seznam.cz/cz/povoleni-cookies/ 

Jaké máte práva na zpracování osobních údajů?

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  • Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména …
  • Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

Závěrečná ustanovení

  • Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1.1.2020. Jakožto správce jsme oprávněni tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejníme na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašleme novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste nám poskytl/a.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení