3 tipy, jak vybrat plavky pro větší bříško

Snad každá žena by na svém těle našla něco, s čím není spokojená. Možná máte nějaké to kilo navíc nebo se po porodu necítíte úplně ve své kůži, protože vás trápí povolené bříško a strie. I tak si ale můžete užít příjemné letní chvilky u vody, stačí jen zvolit ty správné plavky pro plnoštíhlé.

Najděte ztracené sebevědomí!

Jak zamaskovat části těla, na které nejste zrovna dvakrát pyšná?

Vysoký pas je opět v módě

Ani s větším bříškem si nemusíte odpírat dvoudílné plavky. Doporučujeme ale vybírat ty, jejichž spodní díl má vyšší elastický pas. Jinými slovy, potřebujete kalhotky sahající až k pupíku – takové, které nosila už Bridget Bardot nebo Marilyn Monroe. Hravě tak zamaskujete nejen povolenější bříško, ale i případné strie.

Kila vám uberou zeštíhlující plavky

Očekáváte od plavek větší podporu? Sáhněte po zeštíhlujícím modelu, který má lehký stahovací efekt. Nejen že vám opticky ubere až jednu konfekční velikost, ale navíc vám poskytne pocit jistoty při dovádění ve vlnách nebo při hraní beachvolejbalu. Léto a všechny plážové aktivity si tak užijete skutečně naplno, aniž byste musela neustále hlídat, jak u toho vypadáte.

Klasický trik? Jednodílné plavky!

Většina žen nespokojených se svou postavou sahá automaticky po plavkách v celku. A dělají dobře. Jednodílné plavky jemně formují postavu, a pokud zvolíte správnou barvu a vzor, dokážou vás také opticky zeštíhlit. Nejlepších výsledků docílíte použitím svislých pruhů, a to ideálně v klasické černobílé kombinaci.


zdroj: unsplash.com

Plážové oblečení

Kdo říká, že se po pláži musíte neustále procházet jen v plavkách? Pořiďte si k nim plážové šaty nebo tuniku, která vás ochrání nejen před slunečními paprsky, ale také před zvědavými pohledy okolí. Podobně vám poslouží pareo šátek, který využijete na nespočet způsobů – třeba jako sukni, šaty nebo top bez ramínek.

Otázky a odpovědi:

Q: Jak vybrat správné plavky pro větší bříško?

A: Při výběru plavek pro větší bříško volte modely s vysokým pasem nebo s asymetrickými střihy, které opticky zúží pas a prodlouží postavu.

Q: Jaká barva plavek je nejvýhodnější pro zakrytí bříška?

A: Tmavé barvy jako černá, tmavě modrá nebo tmavě zelená jsou ideální pro optické zeštíhlení a skrytí bříška.

Q: Jaký materiál je vhodný pro plavky pro větší bříško?

A: Pro plavky pro větší bříško se doporučuje vybírat pevné a kompaktní materiály, které podrží bříško a poskytnou dostatečnou oporu.

Q: Můžu nosit plavky s potisky, pokud mám větší bříško?

A: Ano, můžete nosit plavky s potisky, ale volte menší a diskrétní vzory, které nebudou přitahovat pozornost k bříšku.

Q: Jak správně zvolit vhodnou velikost plavek pro větší bříško?

A: Před nákupem plavek pro větší bříško si zkontrolujte velikost podle velikostní tabulky.