Čím potěšit svého partnera na Valentýna? 5 + 5 tipů na valentýnské dárky pro ženy i muže

Svátek všech zamilovaných se kvapem blíží. Už víte, jaký valentýnský dárek letos pořídíte své drahé polovičce? Pokud ne, máme pro vás celkem 10 tipů, kterými se můžete inspirovat.

Tipy na vánoční dárky pro muže

Po čem ženy touží? 5 tipů na valentýnské dárky pro ženy

Svátek lásky není radno nechat bez povšimnutí, zvlášť pokud vedle sebe máte ženu, která… Prostě ženu. Čím ji ale 14. února udělat radost? Na obligátní květiny, šperky nebo parfém rovnou zapomeňte – letos to chce něco originálnějšího.

Dárky, které zahřejí u srdce

Zima stále ještě neřekla své poslední slovo. Pořiďte proto své partnerce pletené návleky na ruce a nohy nebo vlněné ponožky, které ji udrží v teple během dlouhých zimních procházek. Návleky i ponožky šijeme v naší české dílně. Myslíme přitom na kvalitu, pohodlí i udržitelnost – to by měl ostatně splňovat každý valentýnský dárek.

unsplash.com

Nahřívací polštářek pro chvíle pohody

Nahřívací polštářek je ideálním společníkem každé ženy. Obsahuje pohankové slupky nebo třešňové pecky, které akumulují teplo a následně ho pozvolna uvolňují. Polštářek se proto hodi k prohřátí celého těla, uvolnění namožených a ztuhlých svalů nebo k úlevě od menstruačních bolestí. Stačí ho vložit na několik minut do mikrovlnky nebo trouby a můžete se oddat relaxu a léčivým účinkům suchého tepla.

Sportu zdar!

Věnuje se vaše partnerka ve volném čase sportu? Ať už je její motivace k pravidelnému pohybu jakákoliv, radost jí udělá nové fitness oblečení nebo pomůcky na cvičení. Každodenní rutinu oživí švihadlo s nastavitelnou délkou, jednoruční činky nebo balanční podložka, která procvičí partnerčinu rovnováhu.

Hurá k moři

Nemůže se vaše partnerka dočkat první letošní dovolené u moře? Čekání jí zpříjemní zbrusu nové dámské plavky, plážová taška nebo plážové oblečení, ve kterém se bude už brzy promenádovat po písčité pláži. Úsměv na tváři jí ale vykouzlí i naprosté maličkosti – třeba sluneční brýle nebo scrunchie gumička do vlasů.

unsplash.com

Valentýnský dárek za 5 minut 12? Dárkový poukaz

Přísahal jste, že se to už nikdy nestane. A ejhle. I letos jste na svátek všech zamilovaných zapomněl. Než začnete panikařit a pobežíte do supermarketu pro bonboniéru, na chvíli se zastavte. Máme pro vás lepší řešení – dárkový poukaz v hodnotě až 5 000 korun, který vám přijde do mailu během několika minut. Poukaz platí na cely sortiment našeho e-shopu od ponožek přes fitness pomůcky až po plážovou módu. A dárek k Valentýnu vyřešen.

5 tipů na Valentýnské dárky pro muže

Možná vám partner tvrdi, že sv. Valentýn zásadně neslaví. Pokud ho ale překvapíte jedním z následujících dárků, garantujeme vám, že 14. únor se stane jeho oblíbeným dnem.

Bederní pás na všechny neduhy

Namožené svaly po náročném tréninku? Bolest zad způsobená sedavým zaměstnáním? Nebo snad vyhřezlé ploténky? Jestliže vašeho partnera trápí jeden z těchto zdravotních neduhů, darujte mu k Valentýnu bederní pás. Elastický pás z bavlny nebo bambusu zpevňuje dolní část páteře a napomáhá správnému držení těla. Navíc ulevuje od bolesti zad v oblasti ledvin a podporuje hojení.

Tip: Zvlášť účinný je nahřívací bederní pás, který jako zdroj tepla obsahuje třešňové pecky.

Ponožky z české dílny

Ani na svatého Valentýna nejsou měkké dárky tabu! Právě naopak – kvalitní ponožky z české dílny potěší zejména tehdy, pokud je darujete z lásky. Záleží jen na vás, zda své drahé polovičce pořídíte vlněné, termo nebo zdravotní ponožky s extra volným lemem.

unsplash.com

Švihadlo do každé rodiny

Zapojit švihadlo do svého tréninku se vyplatí. Nejen že vám pomůže spálit tuk, ale navíc posílí kardiovaskulární systém a vyrýsuje postavu. Do své tréninkové rutiny by ho tak měl zařadit skutečně každý od vytrvalostnich běžců až po bodybuildery. Máte jednoho takového doma? Pořiďte mu bezdrátové švihadlo – švihadlo pro bezpečné a efektivní posílení kondice bez zakopnutí a pádů.

Ten pravý dárek pro každého sportovce

Sdílíte domácnost se sportovcem, který hledá způsob, jak obměnit svou tréninkovou rutinu? Prekvapte ho na Valentýna ryze praktickým dárkem – sadou posilovacich gum o různém odporu, které se hodí jak k posílení svalů celého těla, tak k rehabilitaci. Nejen že se dají snadno zapojit do jakéhokoliv tréninku, ale navíc jsou lehké a skladné, takže je můžete mít neustále po ruce.

Masáž, na kterou nezapomene

Romantickou masáží od své drahé polovičky žádný muž nepohrdne. A že masírovat neumíte? Nevadí! Vytvořte příjemnou atmosféru, zapalte svíčky, pusťte relaxační hudbu a především si k ruce vezměte nahřívací polštářek a masážní válec. Tohle kombo uvolní ztuhlé svaly raz dva.