Tipy na vánoční dárky pro muže

Čím na Vánoce obdarovat toho nejdůležitějšího muže ve vašem životě? Ať už sháníte vánoční dárek pro svého partnera, tatínka nebo dědečka, máme pro vás několik osvědčených tipů na dárky, které se letos na Štědrý den zaručeně setkají s úspěchem.

Hobby a sport

Vánoční dárky inspirované zájmy a koníčky jsou zárukou úspěchu. Dáte jimi najevo, že dotyčného dobře znáte a že se o nej upřímně zajímáte. Kutilům tak udělá radost sada nářadí nebo poukaz do hobby obchodu, náruživé čtenáře nadchne knižní předplatné a kreativní duše ocení například malířské plátno a barvy nebo knihu s DIY návody.

A čím obdarovat nadšeného sportovce? Radost mu udělá funkční oblečení, sportovní vybavení nebo permanentka do fitness centra. A pokud cvičí převážně doma, určitě se mu budou hodit jednoruční činky, balanční podložka nebo třeba švihadlo

Pánská móda a doplňky

I muži chtějí při každé příležitosti udělat dobrý dojem. Pomohou jim s tím elegantní doplňky, ve kterých mohou bez obav vyrazit do společnosti. Vašeho partnera, otce či bratra, který má povědomí o módním stylu, určitě potěší kožený pásek, elegantní motýlek a manžetové knoflíčky nebo luxusní hodinky.


unsplash.com

Inovativní technologie

Muži jsou v podstatě jen odrostlé děti. Jakmile se na pultech obchodů objeví nějaká technologická novinka, nadšením se jim rozzáří oči. Pod stromečkem je proto nadchne bezdrátový reproduktor, grafický tablet nebo třeba kávovar s funkcí hlasového ovládání. Čím více funkcí, tím lépe. Inovativní technologie jsou pro muže neskutečným lákadlem, kterým si je na Vánoce získáte.

Měkké dárky

Měkké dárky se setkají s úspěchem zejména u starší generace. Tu letos na Vánoce potěší vlněné ponožky a teplé papuče, nahřívací polštářek nebo fleecový ledvinový pás. Tyto dárky zpříjemní posezení u televize i venku na zahradě, zahřejí a ochrání před prochladnutím. Při jejich výběru je důležité dbát na kvalitní materiály a zpracování, aby dělaly dotyčnému radost více než jednu sezónu.

Tip: Vsaďte na ponožky značky VFstyle, které pro vás šijeme v naší české dílně. Na výběr máte hned z několika střihů, barev a materiálů.


unsplash.com

Kultura a umění

Máte v rodině filmového či hudebního fanouška? Překvapte ho vstupenkou na filmovou premiéru nebo koncert jeho oblíbené kapely. Podobně potěší vstupenka do divadla, muzea nebo třeba lístky na výstavu obrazů. U sportovních nadšenců si naopak šplhnete vstupenkou na fotbalový zápas, tenisové utkání nebo závody Formule 1.

Pochutiny a delikatesy

Láska prochází žaludkem! Dopřejte proto svému partnerovi, otci nebo dědečkovi gurmánský zážitek, na který budou jeho chuťové buňky ještě dlouho vzpomínat. Sestavte dárkový koš plný těch nejvybranějších pochoutek a vhodně je spárujte s vínem. Zakupte voucher na profesionální degustaci rumů, koňaků a ginů nebo voucher na degustaci čokolády. Nebo darujte poukaz na tříchodové menu pro dva do michelinské restaurace.


unsplash.com

Nevšední zážitky

Pokud razíte heslo “míň věci, víc zážitků”, inspirujte se tím při vybírání dárku. Muži jistě ocení dárek, díky kterému budou mít na co vzpomínat. Zážitek vybírejte dotyčnému muži na míru – vezměte v potaz jeho věk, zdravotní stav a především zájmy.

Sázkou na jistotu je poukaz do pivních lázní, wellness pobyt nebo návštěva vinného sklípku spojená s ochutnávkou vín. Pokud je obdarovaný tak trochu dobrodruh, kterému v žilách koluje místo krve adrenalin, pošlete ho na kurz přežití v divočině nebo na tandemový seskok padákem.

Jaké další zážitky jsou pro muže jako stvořené?

  • Let horkovzdušným balónem
  • Kurz práce se dřevem
  • Kurz vaření na ohni
  • Návštěva pivovaru spojená s degustací
  • Jízda ve sportovním voze
  • Offroad jízda na čtyřkolkách
  • Paintballová bitva
  • Lasergame
  • Bungee jumping
  • Škola smyku
  • Vyhlídkový let vrtulníkem
  • Plavba na jachtě
  • Úniková hra