Tipy na vánoční dárky pro ženy

Čím na Vánoce obdarovat tu nejdůležitější ženu ve vašem životě? Ať už sháníte vánoční dárek pro svou partnerku, maminku nebo babičku, máme pro vás několik osvědčených tipů na dárky, které se letos na Štědrý den zaručeně setkají s úspěchem.

Krása a wellness 

Ženy o sebe rády pečují, proto je zaručeně potěší dárková sada pleťové, tělové nebo vlasové kosmetiky od její oblíbené značky. Pokud se obáváte, že byste se dotyčné netrefili do vkusu, darujte jí raději voucher na kosmetické či kadeřnické služby, vstupné do wellness nebo poukaz na masáž.

Tip: Zasloužený relax si může žena dopřát i doma. Sestavte ji proto dárkový koš, ve kterém najde pleťovou masku, nahřívací polštářek a masážní válec.

Šperky

Elegantním šperkem neurazíte žádnou ženu. Je ale velmi důležité, abyste dotyčnou skutečně dobře znali a věděli, jaký typ šperků nejraději nosí. Jedině tak neskončí krabička se šperkem zapomenutá na dně šuplíku, což by byla věčná škoda.


unsplash.com

Dámská móda a doplňky

Každá žena touží udělat dobrý dojem, ať už se chystá na ples, nebo na koupaliště. Zkuste proto zjistit, zda jí v šatníku nechybí nějaký kousek, který byste ji mohli pořídit k Vánocům. Nebo vsaďte na jistotu – radost jí udělá elegantní spodní prádlo nebo plavky a doplňky, jako jsou sluneční brýle, plážová taška nebo ozdoby do vlasů, například scrunchies.

DIY dárky

Ženy dokážou ocenit vlastnoručně vyrobené dárky, které jsou osobní a jedinečné. Mezi ty nejoblíbenější patří bezesporu dárky ze společných fotek. Vytvořte z nich originální fotoalbum, fotoknihu nebo velkoformátový fotoobraz, který necháte zarámovat.


unsplash.com

Hobby a sport

Při výběru vánočního dárku pro ženu se inspirujte jejími zálibami. Takovým dárkem dáte najevo, že dotyčnou skutečně dobře znáte a zajímáte se o ni. Vášnivé čtenářky ocení knižní předplatné, kreativní duše potěší kniha s DIY návody na tvoření a sportovkyním udělá radost fitness oblečení nebo pomůcky na cvičení. Zvlášť pokud cvičí doma, budou se jim hodit posilovací gumy a expandéry, balanční podložka nebo gymnastický míč.

Kultura a umění

Ženy jsou velice společenské a navíc umělecky založené bytosti, proto je potěšíte návštěvou nějaké kulturní akce. Vezměte je na divadelní premiéru, na výstavu obrazů nebo na filmový festival. Uvidíte, že si společně strávený čas náležitě užijete.

Měkké dárky

Měkké dárky se setkají s úspěchem zejména u starší generace. Tu letos na Vánoce potěší vlněné ponožky a teplé papuče, nahřívací polštářek nebo fleecový ledvinový pás. Tyto dárky zpříjemní posezení u televize i venku na zahradě, zahřejí a ochrání před prochladnutím. Při jejich výběru je důležité dbát na kvalitní materiály a zpracování, aby dělaly dotyčnému radost více než jednu sezónu.

Tip: Vsaďte na ponožky značky VFstyle, které pro vás šijeme v naší české dílně. Na výběr máte hned z několika střihů, barev a materiálů.


unsplash.com

Pomocníci do kuchyně

Je vaše partnerka, maminka či babička vášnivou kuchařkou? Inspirujte se tím při výběru vánočního dárku a pořiďte jí kuchařku plnou originálních receptů, keramickou zapékací mísu nebo automatický kávovar. Každá žena ocení také nového kuchyňského pomocníka, se kterým jí vaření půjde hezky od ruky. Pod stromečkem ji tak mile překvapí multifunkční robot, remoska nebo tlakový hrnec.

Dekorace do bytu

Ženy se rády obklopují věcmi, které jim přinášejí radost. Úsměv na rtech jim s jistotou vykouzlí bytové dekorace, jako jsou vonné svíčky, aroma lampy, keramické sošky nebo ozdobné vázy na květiny. Stejně tak dokáže potěšit vkusný bytový textil – hřejivý pléd, dekorativní polštářky na pohovku, kuchyňské utěrky nebo ložní povlečení, osušky a ručníky.


unsplash.com

Delikatesy

Věděli jste, že dobré jídlo a pití v nás vyvolává pozitivní emoce? Využijte toho a pozvěte svou partnerku na tříchodové menu do michelinské restaurace, maminku vezměte na degustaci vína a babičce sestavte dárkový koš plný těch nejvybranějších pochutin z celého světa.

Nevšední zážitky

Zážitky, na které budete vzpomínat celý život, jsou často mnohem cennější než materiální dárky. Zkuste se proto zamyslet, co nevšedního by vaše partnerka, maminka nebo babička chtěla vyzkoušet či zažít. A pokud si uděláte čas a absolvujete daný zážitek společně s ní, uvidíte, že se její radost ještě znásobí.

Sázkou na jistotu je poukaz do wellness, kurz zdravého vaření nebo voucher na kosmetické služby. Jaké další zážitky jsou pro ženy jako stvořené?

  • Kurz šití na šicím stroji
  • Kurz výroby domácí kosmetiky
  • Den s módním stylistou
  • Let horkovzdušným balónem
  • Jízda kočárem taženým koňmi
  • Lekce společenského tance
  • Schůzka s bytovým designérem
  • Romantický pobyt na zámku
  • Relaxační olejová aromaterapie
  • Jógový nebo meditační víkend v přírodě
  • Úniková hra pro celou rodinu